Niklas Wykman

Finansmarknadsminister

Finansdepartementet

”För att svensk ekonomi ska växa och hushållen få förbättringar som kommer alla till del behövs en ansvarsfull ekonomisk politik. Finansiell stabilitet är en hörnsten i detta. Sverige ska ha ett stabilt och effektivt finansiellt system. Att tryggheten ökar och Sveriges säkerhet stärks är centralt – därför är det viktigt att penningtvätt bekämpas, att vi stärker beredskapen mot cyberhot och att Sverige står rustat att kunna motverka och hantera ekonomiska störningar. Med det som grund skapar vi goda förutsättningar att leda Sverige mot högre sysselsättning, ökad trygghet och stark ekonomisk tillväxt.”

Regeringen och statsråden i sociala medier

Länkar till konton i sociala medier som Regeringskansliet ansvarar för och andra konton som statsråden använder finns här:

Aktuellt från Niklas Wykman

  • Åtgärder mot olaglig spelverksamhet och organiserad brottslighet inom idrotten

    Oseriösa spelföretag ska inte kunna locka in människor i beroende och kriminella ska inte kunna tjäna pengar på matchfixning. Därför överlämnar regeringen i dag en proposition till riksdagen med förslag som syftar till att stänga ute olagliga aktörer från den svenska spelmarknaden och motverka matchfixning.

Innehåll från Niklas Wykman

RSS Mail
Prenumerera

Totalt 11 träffar.