Hoppa till huvudinnehåll
Pressmeddelande från Finansdepartementet

Finansmarknadsminister Niklas Wykman besöker Gävleborg

Publicerad

Fredagen den 24 maj kommer finansmarknadsminister Niklas Wykman att besöka Gävleborgs län. Under dagen kommer ministern att besöka Gävle och Bollnäs samt Järvsö i Ljusdals kommun, för olika verksamhetsbesök.

Dagen inleds med besök hos SEB i Gävle. I Gävle kommer finansmarknadsministern även hålla ett anförande om aktuella frågor, i Teknikparken. Därefter fortsätter besöket i Bollnäs, där ministern kommer att få en rundvandring på Bollnästravet för att lära sig mer om deras verksamhet. Besöket avslutas med att ministern träffar företag i turist- och besöksnäringen kring Järvsöbacken i Ljusdals kommun.

I samband med anförandena finns tid för att svara på medias frågor. För mer information och intervjuförfrågningar i samband med de olika besöken, kontakta pressekreterare Victoria Ericsson.

Presskontakt

Victoria Ericsson
Pressekreterare hos finansmarknadsminister Niklas Wykman
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-137 89 04
e-post till Victoria Ericsson
Laddar...