Johan Forssell

Johan Forssell

Bistånds- och utrikeshandelsminister

Utrikesdepartementet

Regeringen och statsråden i sociala medier

Länkar till konton i sociala medier som Regeringskansliet ansvarar för och andra konton som statsråden använder finns här:

Aktuellt från Johan Forssell

 • Grön omställning och AI i fokus när bistånds- och utrikeshandelsminister Johan Forssell besöker Kalifornien med Kronprinsessparet

  • Ahlin, Krinprinsessan, Forssell och Lekvall klipper invigningsbandet till generalkonsulatet

   Det nya svenska generalkonsulatet i San Francisco invigdes under besöket i Kalifornien. Här Urban Ahlin, Sveriges ambassadör i USA, Johan Forssell, bistånds- och utrikeshandelsminister, Kronprinsessan Victoria och Anna Lekvall, generalkonsul i San Francisco.

   Foto: Clement Morin

  • gruppbild utomhus

   Under besöket i Kalifornien träffade bistånds- och utrikeshandelsminister Johan Forssell och Kronprinsessparet bland annat Kaliforniens guvernör Gavin Newsom.

   Foto: Clement Morin

  Besöket i Kalifornien äger rum den 19–22 februari och sker tillsammans med DD.KK.HH. Kronprinsessan och Prins Daniel. Syftet med besöket är att bredda och utveckla relationerna med Kalifornien inom innovation, grön omställning och framväxande teknologier med fokus på artificiell intelligens (AI). I samband med besöket invigs även det nya svenska generalkonsulatet.

Innehåll från Johan Forssell

RSS Mail
Prenumerera

Totalt 143 träffar.