Parisa Liljestrand

Parisa Liljestrand

Kulturminister

Kulturdepartementet

Regeringen och statsråden i sociala medier

Länkar till konton i sociala medier som Regeringskansliet ansvarar för och andra konton som statsråden använder finns här:

Aktuellt från Parisa Liljestrand

  • Demokrati i fokus när kulturministern talade på konferens

    I dag fredag den 2 december talade kulturminister Parisa Liljestrand vid Sveriges Kommuner och Regioners (SKR) konferens ”Demokrati i vår tid – främja, förankra och försvara”.

    – Demokratin är kanske den mest värdefulla tillgången vi förvaltar gemensamt i vårt samhälle och ansvaret för den delas av oss alla, låt oss inte ta den för given. Genom ett målmedvetet demokratistärkande arbete på nationell, regional och kommunal nivå är jag övertygad om att vi kommer kunna möta de utmaningar demokratin står inför och bygga vår demokrati ännu starkare, säger kulturminister Parisa Liljestrand.

  • Förbättrade villkor för konstnärer och kulturskapare

    I dag presenterade kulturminister Parisa Liljestrand kulturdepartementets delar av budgetpropositionen för 2023 vid en pressträff. Bland annat presenterades att regeringen förstärker stöden till de enskilda konstnärerna och kulturskaparna inom samtliga konstarter i syfte att möjliggöra fler långa stipendier.

Innehåll från Parisa Liljestrand

RSS Mail
Prenumerera

Totalt 9 träffar.