Kontakt

Kontaktuppgifter för statsråd, statssekreterare och pressekreterare hittar du på respektive statsrådssida på webbplatsen. Kontaktuppgifter till departementen finns under respektive departements sida.

Råd och information gällande det nya coronaviruset

Regeringen har presenterat en rad olika åtgärder för att bekämpa coronaviruset. Nu arbetar regeringen med att fortsatt begränsa smittspridningen och samtidigt bygga upp ett samhälle som är starkare och mer hållbart än innan krisen.

Information om genomförande av de åtgärder regeringen presenterat finns hos ansvariga myndigheter. På krisinformation.se finns samlad och bekräftad information från Sveriges myndigheter.

Departementen svarar på frågor om regeringens politik.
Kontaktuppgifter till departementen finns under respektive departements sida. Kontaktuppgifter för statsråd, statssekreterare och pressekreterare hittar du på respektive statsråds sida på webbplatsen. E-post till statsråd skickas till respektive departements registrator.

E-postadressen till departementens registratorer är uppbyggd enligt följande: departementsnamnet.registrator@regeringskansliet.se.

Inkommen post blir i normala fall en allmän handling.

Regeringskansliet

Växel: 08-405 10 00
Besöksadress: Departementens besöksadresser
Postadress: 103 33 Stockholm

Teletal hjälper dig att ringa

Om du har svårt att tala, skriva eller minnas så kan du få hjälp av Teletal när du ringer till Regeringskansliet. Tjänsten är en kostnadsfri och rikstäckande tjänst där du får stöd av en tredje person som följer med i samtalet. Du behöver inte boka tjänsten.

Telefon till Teletal: 020-22 11 44

Regeringskansliets öppettider: måndag-fredag kl. 8.00-16.30