Pressmeddelande från Justitiedepartementet

Pressbriefing med justitie- och inrikesminister Morgan Johansson om desinformation och cybersäkerhet

Publicerad

Tisdag 24 maj klockan 11.00 presenterar justitie- och inrikesminister Morgan Johansson och generaldirektör Henrik Landerholm på Myndigheten för psykologiskt försvar informationsinsatsen ”Bli inte lurad” som ska stärka allmänhetens förmåga att stå emot påverkanskampanjer och desinformation. En lägesuppdatering av arbetet med cybersäkerhet presenteras också.

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Bella, ingång Rödbodgatan 6 eller digitalt via Zoom.

Obligatorisk föranmälan senast onsdag 24 maj kl. 10 via e-post till Mia Hedelius, se presskontakt nedan. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Presslegitimation krävs. Inpassering från kl. 10.30 via Rödbodgatan 6. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de som är på plats i Bella vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Ladda ner:

Presskontakt

Mia Hedelius
Presskommunikatör, Justitiedepartementet
Telefon (växel) 08-405 10 00
e-post till Mia Hedelius
Angelica Vallgren
Pressekreterare hos justitie- och inrikesminister Morgan Johansson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-087 60 54
e-post till Angelica Vallgren

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.