Hoppa till huvudinnehåll
Pressmeddelande från Arbetsmarknadsdepartementet

Paulina Brandberg besöker Umeå och Skellefteå

Publicerad

Den 9-10 april besöker jämställdhets- och biträdande arbetsmarknadsminister Paulina Brandberg Umeå och Skellefteå. Hon kommer bland annat att göra ett studiebesök på det regionala centret mot arbetslivskriminalitet i Umeå och på Northvolt i Skellefteå.

Arbetslivskriminalitet är ett stort samhällsproblem, som det är viktigt för regeringen att bekämpa. Under sitt besök till Umeå kommer Paulina Brandberg därför att besöka Umeås nya regionala center mot arbetslivskriminalitet. 

– Arbetslivskriminaliteten måste stoppas. Den leder till att människor utnyttjas och att konkurrensen snedvrids och är också en inkomstkälla för den kriminella ekonomin. Jag ser fram emot att besöka det nya centret mot arbetslivskriminalitet i Umeå för att lära mig mer om deras viktiga arbete, säger jämställdhets- och biträdande arbetsmarknadsminister Paulina Brandberg.

Under resan kommer jämställdhets- och biträdande arbetsmarknadsministern även att besöka Northvolt i Skellefteå.

Media är välkommen att delta i anslutning till besöken. Kontakta pressekreterare Anton Johansson vid intresse.

Presskontakt

Anton Johansson
Pressekreterare hos jämställdhets- och biträdande arbetsmarknadsminister Paulina Brandberg
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-135 53 41
e-post till Anton Johansson
Laddar...