Pressmeddelande från Utbildningsdepartementet

Life science i fokus när Mats Persson besöker Hansa Biopharma

Publicerad

I dag, måndag den 13 mars, besöker utbildningsminister Mats Persson bioteknikbolaget Hansa Biopharmas huvudkontor i Lund. Ministern kommer att samtala med bolagets ledning och få en rundvandring i deras laboratorium.

Tid:
Plats: Scheelevägen 22 i Lund

Hansa Biopharma utvecklar innovativa, livräddande och livsförändrande behandlingar för patienter med sällsynta immunologiska sjukdomstillstånd. Bolaget har bland annat utvecklat en ledande enzymbehandling för klyvning av IgG-antikroppar som ger högsensitiserade patienter möjlighet till njurtransplantation.

Presskontakt

Agnes Eklund
Pressekreterare hos utbildningsminister Mats Persson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-142 63 78
e-post till Agnes Eklund