Hoppa till huvudinnehåll
Pressmeddelande från Socialdepartementet

Socialminister Jakob Forssmed till Dalarna för samtal om rörelse i skolan och om ofrivillig ensamhet

Publicerad

Onsdag den 13 september reser socialminister Jakob Forssmed till Dalarna. Under resan kommer socialministern träffa aktörer inom civilsamhället för samtal om barns rörelse i skolan och om arbete mot ofrivillig ensamhet.

Socialministern kommer bland annat att träffa RF-SISU och regionen kring Rörelsesatsning i Britsarvsskolan. Socialministern kommer också under en lunch hos Landshövding Helena Höij träffa civilsamhällesorganisationer för ett samtal om vikten av deras insatser för att bland annat motverka ensamhet.

Presskontakt

Simon Hoff
Pressekreterare hos socialminister Jakob Forssmed
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-127 76 97
e-post till Simon Hoff

Prenumerera på Socialdepartementets nyheter

Laddar...