Hoppa till huvudinnehåll
Pressmeddelande från Finansdepartementet

Civilminister Erik Slottner besöker Sundsvall

Publicerad

Måndag 29 april besöker civilminister Erik Slottner Sundsvall. Under dagen kommer civilministern besöka Försäkringskassan, Myndigheten för digital förvaltning (Digg) och Statens tjänstepensionsverk (SPV).

Strategiska prioriteringar för digitaliseringspolitiken, säker digital kommunikation och Sveriges digitala infrastruktur (Ena) är i fokus för besöket på Digg.

Vid besöket på SPV kommer civilministern att dela ut utmärkelsen ”För nit och redlighet i rikets tjänst” (NOR), till myndighetens generaldirektör Maria Humla. Utmärkelsen tilldelas arbetstagare som jobbat statligt under minst 30 år. Maria Humla anställdes som myndighetschef för SPV i juli 2018, och dessförinnan hade hon ledande befattningar på Försäkringskassan och olika chefsbefattningar på SPV.

Vid frågor eller intervjuförfrågningar, vänligen kontakta presskontakt.

Presskontakt

Samuel Dalevi
Pressekreterare hos civilminister Erik Slottner
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-133 51 18
e-post till Samuel Dalevi
Laddar...