Pressmeddelande från Försvarsdepartementet

Pressträff med Carl-Oskar Bohlin och Charlotte Petri Gornitzka - samlad lägesbeskrivning om arbetet att stärka det civila försvaret

Publicerad

I morgon tisdag den 13 februari håller minister för civilt försvar Carl-Oskar Bohlin en pressträff tillsammans med generaldirektören för Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB, Charlotte Petri Gornitzka, för att ge en samlad lägesbeskrivning om arbetet att stärka det civila försvaret.

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Regeringens pressrum, Rosenbad. Ingång Drottninggatan 1 eller digitalt via Zoom.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan senast tisdag 13 februari kl. 07.00 via e-post till Niklas Forsström, se presskontakt. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Skicka också med presslegitimation. Inpassering från kl. 08.30 (30 minuter före pressträffen börjar)

Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de som är på plats i Regeringens pressrum vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Ladda ner:

Presskontakt

Niklas Forsström
Presskommunikatör
Mobil 072-224 88 28
e-post till Niklas Forsström
Benjamin Onne
Pressekreterare hos minister för civilt försvar Carl-Oskar Bohlin
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-102 35 41
e-post till Benjamin Onne
Anna Wennerström
Press MSB
Mobil 072-219 50 13

Prenumerera på Försvarsdepartementets nyheter