Hoppa till huvudinnehåll
Pressmeddelande från Socialdepartementet

Pressbriefing med socialtjänstministern och den nya Barnombudsmannen, Juno Blom

Publicerad

Regeringen har idag beslutat att utse Juno Blom till ny barnombudsman. Fredagen den 1 mars klockan 10:00, bjuder därför socialtjänstminister Camilla Waltersson Grönvall in till pressbriefing tillsammans med den nya Barnombudsmannen.

Tid:
Plats: I Barnombudsmannens lokaler, Norr Mälarstrand 6. Det går inte att delta digitalt på den här pressbriefingen.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan senast fredagen den 1 mars kl. 08:30 via e-post till Jonas Fiskaare, se presskontakt nedan. Ange namn, redaktion samt om du är reporter eller fotograf. Skicka också med kopia på presslegitimation. Inpassering från kl. 09:30. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de journalister som är på plats att få ställa frågor och genomföra enskilda intervjuer.

Presskontakt

Karl Opdal
Pressekreterare hos socialtjänstminister Camilla Waltersson Grönvall
Mobil 076-128 48 03
e-post till Karl Opdal
Jonas Fiskaare
Presskommunikatör
Telefon 08-405 42 83
Mobil 076-128 57 35
e-post till Jonas Fiskaare
Laddar...