Hoppa till huvudinnehåll
Pressmeddelande från Socialdepartementet

Socialtjänstministern besökte Skaraborg

Publicerad

Camilla Waltersson Grönvall reste under måndagen till Vara, Skövde och Falköping. Besöket är en del av ministerns arbete med att möta socialtjänstens medarbetare och få ta del av deras erfarenheter och synpunkter.

Under besöken fick socialtjänstministern träffa medarbetare inom socialtjänsten och tog del av hur de arbetar. Förebyggande arbete, samhällsvård och funktionshinderfrågor stod i fokus för besöken. Ministern besökte också två av Statens institutionsstyrelses (SiS) verksamheter.

- Det är oerhört viktigt för mig att besöka verksamheter runt om i landet för att ta del av erfarenheter, framgångsfaktorer och utmaningar i arbetet med att stödja barn och föräldrar. Alla barn i Sverige har rätt till en trygg och ljus framtid, säger Camilla Waltersson Grönvall, socialtjänstminister.

Socialtjänstminister besöker regelbundet verksamheter för att skapa en bild kring läget runt om i landet.

Laddar...