Hoppa till huvudinnehåll
Pressmeddelande från Justitiedepartementet

Överlämning av betänkandet Biometri – för en effektivare brottsbekämpning

Publicerad

I dag, måndagen den 19 juni, överlämnas betänkandet Biometri – för en effektivare brottsbekämpning till justitieminister Gunnar Strömmer. I samband med överlämningen hålls en pressträff klockan 13.45 med justitieministern och den särskilda utredaren, chefsjuristen Eric Leijonram.

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Lilla pressrummet, kvarteret Loen, ingång Jakobsgatan 24, eller digitalt via Zoom. Inpassering från kl. 13.15.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan senast den 19 juni kl. 12.45 via e-post till Cecilia Kindahl, se presskontakt nedan. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Skicka också med presslegitimation. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de som är på plats vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via e-post.

Ladda ner:

Arkiverade filmer finns hos Riksarkivet

Här fanns tidigare en eller flera filmer publicerade. Filmer sparas vanligtvis i sex månader på regeringen.se. Därefter arkiveras de hos Riksarkivet. Om du vill se filmen vänligen vänd dig till Riksarkivet. Filmer finns också tillgängliga på Regeringskansliets Youtubekanal.

Presskontakt

Cecilia Kindahl
Kommunikationsavdelningen, Justitiedepartementet
e-post till Cecilia Kindahl
Erica Wide
Pressekreterare hos justitieminister Gunnar Strömmer
Mobil 076-149 67 87
e-post till Erica Wide
Laddar...