Hoppa till huvudinnehåll
Pressmeddelande från Statsrådsberedningen

Pressbriefing med statsminister Ulf Kristersson och Natos generalsekreterare Jens Stoltenberg

Publicerad Uppdaterad

(Uppdaterat: promenad inställd) Tisdagen den 7 mars bjuder statsminister Ulf Kristersson in till pressbriefing tillsammans med Natos generalsekreterare Jens Stoltenberg. Briefingen sker efter mötet med Jens Stoltenberg och partiledarna för de partier i riksdagen som står bakom Sveriges Nato-ansökan.

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Bella, ingång via Rödbodgatan 6, eller digitalt via Zoom. Inpassering till pressträffen från kl. 17.30.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan senast tisdag 7 mars kl. 16.00 via e-post till Elias Aneheim Ulvenäs, se presskontakt. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Skicka också med presslegitimation. Deltagande sker i mån av plats. Under pressbriefingen kommer de som är på plats i Bella att vara de som först ställer frågor. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Arkiverade filmer finns hos Riksarkivet

Här fanns tidigare en eller flera filmer publicerade. Filmer sparas vanligtvis i sex månader på regeringen.se. Därefter arkiveras de hos Riksarkivet. Om du vill se filmen vänligen vänd dig till Riksarkivet. Filmer finns också tillgängliga på Regeringskansliets Youtubekanal.

Uppdatering

Med anledning av vädret ställs den tidigare planerade promenaden från Regeringskansliet (Drottninggatan/Karduansmakargatan) till Sagerska huset kl. 18.45 in.

Presskontakt

Elias Aneheim Ulvenäs
Presskommunikatör
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076 142 72 52
e-post till Elias Aneheim Ulvenäs
Hanna Strömberg
Pressekreterare hos statsminister Ulf Kristersson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-128 61 69
e-post till Hanna Strömberg
Laddar...