Pressbriefing med Romina Pourmokhtari inför CBD COP 15, Konventionen om biologisk mångfald

Publicerad

Fredagen den 9 december håller klimat- och miljöminister Romina Pourmokhtari och departementsrådet Fredrik Hannerz en pressbriefing inför CBD COP 15, FN:s konferens om biologisk mångfald.

Tid:
Plats: Digitalt och på plats i Bella Venezia, kvarteret Björnen. Entré via Rödbodgatan 6. Möjlighet finns att delta via länk.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan senast fredag 9 december kl. 11.00 till pressassistent Inger Yalcin, se kontaktuppgifter. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt samt i vilken funktion du deltar (reporter eller fotograf). Skicka också med kopia på presslegitimation. Inpassering sker från kl. 12.30 via Rödbodgatan 6, deltagande i mån av plats. Under pressträffen kommer journalister som deltar på plats att först få ställa frågor och genomföra korta enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via e-post.

Arkiverade filmer finns hos Riksarkivet

Här fanns tidigare en eller flera filmer publicerade. Filmer sparas vanligtvis i sex månader på regeringen.se. Därefter arkiveras de hos Riksarkivet. Om du vill se filmen vänligen vänd dig till Riksarkivet. Filmer finns också tillgängliga på Regeringskansliets Youtubekanal.

Det kommer att finnas möjlighet till korta enskilda intervjuer efter pressträffen. 

Presskontakt

Niki Westerberg
Pressekreterare hos klimat- och miljöminister Romina Pourmokhtari
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 070-250 59 40
e-post till Niki Westerberg
Inger Yalcin
Pressassistent
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 070-548 77 20
e-post till Inger Yalcin