Pressmeddelande från Justitiedepartementet

Pressbriefing med Morgan Johansson

Publicerad

I dag, tisdag den 1 mars kl. 16.00, håller justitie- och inrikesminister Morgan Johansson en pressbriefing om cybersäkerhet med anledning av det allvarliga säkerhetspolitiska läget. Deltar gör även Myndigheten för samhällsskydd och beredskaps generaldirektör Charlotte Petri Gornitzka och Säkerhetspolisens chef Charlotte von Essen.

Tid:
Plats: Digitalt och i Bella, kvarteret Björnen. Entré via Rödbodgatan 6. Möjlighet finns att delta via länk.

Obligatorisk föranmälan senast tisdag 1 mars kl. 15.00 via formuläret, se nedan. Presslegitimation krävs och skickas via e-post till Linn Nilsson, se kontaktuppgifter nedan. Inpassering från kl. 15.30. Deltagande sker i mån av plats. Under pressbriefingen kommer de som är på plats i Bella vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Anmälningstiden har gått ut.

Presskontakt

Linn Nilsson
Presskommunikatör, Justitiedepartementet
Telefon 08-405 11 35
e-post till Linn Nilsson
Sofie Rudh
Pressekreterare hos justitie- och inrikesminister Morgan Johansson och pressamordnare på Justitiedepartementet
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 072-545 74 21
e-post till Sofie Rudh

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.