Hoppa till huvudinnehåll
Pressmeddelande från Socialdepartementet

Anna Tenje reser till Köpenhamn

Publicerad

Måndag den 22 april reser äldre- och socialförsäkringsminister Anna Tenje till Köpenhamn för möten och verksamhetsbesök. Det kommer också att äga rum ett bilateralt möte med Danmarks äldreminister Mette Kierkgaard. Fokus för resan är olika äldrefrågor.

Under dagen kommer de båda ministrarna bland annat genomföra studiebesök där olika äldrefrågor kommer att diskuteras. 

Bland annat gästar de äldreboendet Slottet, som är ett kommunalt äldreboende med hbtqi-profil. Statsrådet kommer även göra ett studiebesök på Rigshospitalets nationella kunskapscenter för demens, för att ta del av verksamhetens forskning på demensområdet.

Anmäl intresse för att närvara vid besöket till Sebastian Tham.

Presskontakt

Sebastian Tham
Pressekreterare hos äldre- och socialförsäkringsminister Anna Tenje
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-134 67 22
e-post till Sebastian Tham
Laddar...