Hoppa till huvudinnehåll
Pressmeddelande från Socialdepartementet

Socialtjänstministern besöker Lidköping och Skara

Publicerad

Måndag den 4 mars reser Camilla Waltersson Grönvall till Lidköping och Skara. I Lidköping kommer hon att göra ett verksamhetsbesök på Statens institutionsstyrelses (SiS) ungdomshem Margretelund. I Skara kommer statsrådet att träffa medarbetare inom socialtjänsten, Centrumbostäder och kommunens och regionens gemensamma familjecentral för att ta del av hur de arbetar i sina verksamheter.

Socialtjänstministern kommer att besöka SiS ungdomshem Margretelund i Lidköping, för samtal med medarbetare och placerade ungdomar.

Under besöket på Centrumbostäder i Skara kommer statsrådet att få ta del av en presentation om organisationens arbete för integration och trygghet med fokus på barn, ungdomar och kvinnor. Hon kommer också att gästa läxhjälpsverksamheten i familjecentralens regi. I samband med detta kommer statsrådet att medverka i samtal om familjecentralens arbete kopplat till föräldraskap och integration.

Presskontakt

Karl Opdal
Pressekreterare hos socialtjänstminister Camilla Waltersson Grönvall
Mobil 076-128 48 03
e-post till Karl Opdal
Laddar...