Hoppa till huvudinnehåll
Pressmeddelande från Socialdepartementet

Regeringen presenterar nyhet om förstärkningsteam inom socialtjänsten

Publicerad

Onsdag den 28 februari kl. 09:30 bjuder socialtjänstminister Camilla Waltersson Grönvall in till pressträff för att presentera en nyhet om förstärkningsteam inom socialtjänsten. På pressträffen medverkar också Olivia Wigzell, generaldirektör för Socialstyrelsen, och Martin Valfridsson som leder delegationen för brottsförebyggande åtgärder inom socialtjänstens område.

Tid:
Plats: På plats eller digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Regeringens pressrum Rosenbad, Drottninggatan 1, eller digitalt via Zoom.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan senast onsdag 28 februari kl. 08:00 via e-post till Jonas Fiskaare, se presskontakt nedan. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt samt om du är reporter eller fotograf. Skicka också med kopia på presslegitimation. Inpassering från kl. 09.

Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de journalister som är på plats att få ställa frågor och genomföra enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Presskontakt

Karl Opdal
Pressekreterare hos socialtjänstminister Camilla Waltersson Grönvall
Mobil 076-128 48 03
e-post till Karl Opdal
Jonas Fiskaare
Presskommunikatör
Telefon 08-405 42 83
Mobil 076-128 57 35
e-post till Jonas Fiskaare

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.

Laddar...