Hoppa till huvudinnehåll
Pressmeddelande från Justitiedepartementet

Pressträff i samband med överlämning av utredning om utvisningsbeslut

Publicerad

I morgon, fredag den 2 februari, tar migrationsminister Maria Malmer Stenergard emot delbetänkandet Preskription av avlägsnandebeslut och vissa frågor om återreseförbud. I samband med överlämningen hålls en pressträff tillsammans med den särskilda utredaren Anita Linder.

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Lilla pressrummet, ingång Rödbodgatan 6, eller digitalt via Zoom.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan senast fredag den 2 februari kl. 08.30 via e-post till Ebba Ahlrot, se presskontakt. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Skicka också med bild på presslegitimation.

Inpassering från kl. 09.30. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de som är på plats vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Ladda ner:

Presskontakt

Ebba Ahlrot
Presskommunikatör, Justitiedepartementet
Telefon 08-405 35 34
e-post till Ebba Ahlrot
Erik Engstrand
Pressekreterare hos migrationsminister Maria Malmer Stenergard
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-141 14 87
e-post till Erik Engstrand

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.

Laddar...