Pressmeddelande från Socialdepartementet

Familjecentraler i fokus när socialtjänstministern besöker Karlskrona

Publicerad

Måndag den 12 februari besöker socialtjänstminister Camilla Waltersson Grönvall Karlskrona kommun. Under resan ska hon bland annat besöka en familjecentral och möta medarbetare från socialtjänsten.

Besöket är en del av ministerns arbete med att möta socialtjänstens medarbetare och få ta del av deras erfarenheter och synpunkter. Socialtjänstminister besöker regelbundet verksamheter för att skapa en bild kring läget runt om i landet.

– Det är oerhört viktigt för mig att besöka verksamheter runt om i landet för att ta del av erfarenheter, framgångsfaktorer och utmaningar i arbetet med att stödja barn och föräldrar. Alla barn i Sverige har rätt till en trygg uppväxt och ljus framtid, säger Camilla Waltersson Grönvall, socialtjänstminister. 

Ministerns besök inleds på familjecentralen i Kungsmarken, där flera viktiga aktörer finns samlade på samma plats för att stödja barn och familjer. Socialtjänstministern besöker sedan Karlskrona kommun där hon får träffa medarbetare inom socialtjänsten. 

Presskontakt

Karl Opdal
Pressekreterare hos socialtjänstminister Camilla Waltersson Grönvall
Mobil 076-128 48 03
e-post till Karl Opdal