Hoppa till huvudinnehåll
Pressmeddelande från Försvarsdepartementet

Pressträff med Försvarsberedningen den 19 december kl. 16.00

Publicerad

Den 19 december klockan 16.00 håller Försvarsberedningen en pressträff efter överlämning av Försvarsberedningens delrapport om civilt försvar.

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Lilla pressrummet, kvarteret Björnen. Entré via vakten på Rödbodgatan 6, eller digitalt via Zoom.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan senast tisdag 19 december klockan 13:00 till [email protected]

Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Skicka också med presslegitimation. Presslegitimation ska också medtagas. Inpassering från klockan 15.30 Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de som är på plats i Lilla Pressrummet vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk

Försvarsberedningen utgör ett forum för konsultationer mellan regeringen och representanter för de politiska partierna i riksdagen. Försvarsberedningen består av ledamöter från de åtta riksdagspartierna, sakkunniga och experter från Regeringskansliet och myndigheter, samt ett sekretariat.

Presskontakt

Niklas Forsström
Presskommunikatör
Mobil 072-224 88 28
e-post till Niklas Forsström
Annelie Gregor Sachs
Sekreterare i Försvarsberedningen
e-post till Annelie Gregor Sachs
Laddar...