Hoppa till huvudinnehåll
Pressmeddelande från Utbildningsdepartementet

Pressinbjudan: Ny utredning om trygghet och studiero i skolan

Publicerad

Måndag den 6 november bjuder skolminister Lotta Edholm in till en pressträff för att presentera direktiven till en utredning om förbättrad trygghet och studiero i skolan. På pressträffen medverkar även socialtjänstminister Camilla Waltersson Grönvall, Patrick Reslow, skolpolitisk talesperson för Sverigedemokraterna och Mathias Bengtsson, utbildningspolitisk talesperson för Kristdemokraterna.

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Regeringens pressrum Rosenbad, Drottninggatan 1, eller digitalt via Zoom.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan senast måndag den 6 november kl. 08.00 via e-post till Linnea Ilbring, se presskontakt nedan. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt samt om du är reporter eller fotograf. Skicka också med kopia på presslegitimation.

Inpassering från kl. 09.00. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de journalister som är på plats att vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Presskontakt

Linnea Ilbring
Presskommunikatör, Utbildningsdepartementet
e-post till Linnea Ilbring
Elin Frisk
Pressekreterare hos skolminister Lotta Edholm
Telefon (växel) 08-405 10 00
Laddar...