Pressmeddelande från Statsrådsberedningen

Finlands statsminister besöker Sverige

Publicerad

(Ny version) På fredag den 25 augusti 2023 tar Ulf Kristersson emot Finlands statsminister Petteri Orpo. Mötet kommer att fokusera på det säkerhetspolitiska läget, inklusive EU:s stöd till Ukraina, konkurrenskraft och grön omställning. I samband med besöket hålls en gemensam pressträff och fotomöjlighet.

Tid:
Plats: Harpsund

Praktisk information: Samling för media senast klockan 12.15. Pressträffen börjar kl. 15.30 (observera ändrad tid). Fotomöjlighet vid ankomst i Harpsund kl. 13.00 samt kl. 14.00 vid den traditionella roddturen i statsministerns eka.

Obligatorisk föranmälan till Jonathan Svensson (se presskontakt) senast den 24 augusti kl. 17.00. Ange namn, redaktion, telefonnummer och om du deltar som reporter eller fotograf. Skicka också med presslegitimation. Observera att antalet platser är begränsade.

Rättelse

Den förra versionen innehöll en tidsangivelse för pressträffen som nu är ändrad. Tidpunkten för pressträffen är 15.30.

Presskontakt

Jonathan Svensson
Presskommunikatör
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 072-7159381
e-post till Jonathan Svensson
Susan Vo Bergqvist
Pressekreterare hos statsminister Ulf Kristersson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076- 130 95 62
e-post till Susan Vo Bergqvist

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.