Hoppa till huvudinnehåll
Pressmeddelande från Försvarsdepartementet

Pressbriefing om pågående påverkanskampanjer mot Sverige

Publicerad

I dag, onsdagen den 26 juli, bjuder minister för civilt försvar Carl-Oskar Bohlin in till pressbriefing om den senaste tidens påverkanskampanjer mot Sverige. Syftet är att ge en bild av läget med anledning av en ökad spridning av desinformation som riktas mot Sverige. På pressträffen medverkar även Mikael Östlund, kommunikationschef på Myndigheten för psykologiskt försvar.

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Bella, ingång Rödbodgatan 6, eller digitalt via Zoom.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan senast onsdagen den 26 juli kl. 10.15 via e-post till Becky Scott, se presskontakt. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Skicka också med kopia på presslegitimation. Inpassering från kl. 11.30. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de som är på plats i Bella vara de som först ställer frågor. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Arkiverade filmer finns hos Riksarkivet

Här fanns tidigare en eller flera filmer publicerade. Filmer sparas vanligtvis i sex månader på regeringen.se. Därefter arkiveras de hos Riksarkivet. Om du vill se filmen vänligen vänd dig till Riksarkivet. Filmer finns också tillgängliga på Regeringskansliets Youtubekanal.

Presskontakt

Becky Scott
Kommunikatör på Regeringskansliet
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-094 62 97
e-post till Becky Scott
Cornelia Norman
T.f. pressekreterare hos minister för civilt försvar Carl-Oskar Bohlin
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-804 34 48
e-post till Cornelia Norman
Laddar...