Pressmeddelande från Socialdepartementet

Pressträff med Anna Tenje och Linda Lindberg

Publicerad

Onsdag den 29 mars håller äldre- och socialförsäkringsminister Anna Tenje en pressträff tillsammans med Linda Lindberg, socialpolitisk talesperson för Sverigedemokraterna, för att presentera en nyhet kopplad till Tidöavtalet.

Tid:
Plats: Föranmälda journalister kan delta på plats i Bella, Rödbodgatan 6, eller digitalt via Zoom.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan senast onsdag 29 mars kl. 12.30 via e-post till Josefin Freij, se presskontakt nedan. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt samt om du är reporter eller fotograf. Skicka också med kopia på presslegitimation. Inpassering sker från kl. 13.30 via Rödbodgatan 6, deltagande i mån av plats. Under pressträffen kommer journalister som deltar på plats att först få ställa frågor och genomföra enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl

Presskontakt

Josefin Freij
Presskommunikatör
Telefon (växel) 08-405 10 00
Sebastian Tham
Pressekreterare hos äldre- och socialförsäkringsminister Anna Tenje
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-134 67 22
e-post till Sebastian Tham
Ludvig Grufman
Presskontakt för Sverigesdemokraternas socialpolitiska talesperson Linda Lindberg
Mobil 073-125 60 34