Hoppa till huvudinnehåll

Utredning om civilbefolkningens skydd vid höjd beredskap överlämnas till ministern för civilt försvar

Publicerad

I morgon, måndag den 7 november kl. 11.00, tar minister för civilt försvar Carl-Oskar Bohlin emot en utredning om civilbefolkningens skydd vid höjd beredskap. Vid pressträffen, som äger rum i ett befolkningsskyddsrum i centrala Stockholm, deltar även den särskilda utredaren Britt Bohlin.

Observera att internetuppkopplingen är mycket begränsad på platsen.

Tid:
Plats: På plats. Föranmälda journalister kan delta på plats i befolkningsskyddsrummet där pressträffen äger rum. Ingång sker från Klara Östra kyrkogata 12 i Stockholm. Observera att internetuppkopplingen är mycket begränsad på platsen, däremot finns möjlighet att tappa ljud. Pressträffen kommer inte att direktsändas på regeringens webbplats men går att se i efterhand.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan senast måndag 7 november kl. 09.30 via e-post till Linn Nilsson, se presskontakt nedan. Ange namn och redaktion, samt i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Skicka också med presslegitimation. Inpassering från kl. 10.15. Deltagande sker i mån av plats.

Arkiverade filmer finns hos Riksarkivet

Här fanns tidigare en eller flera filmer publicerade. Filmer sparas vanligtvis i sex månader på regeringen.se. Därefter arkiveras de hos Riksarkivet. Om du vill se filmen vänligen vänd dig till Riksarkivet. Filmer finns också tillgängliga på Regeringskansliets Youtubekanal.

Presskontakt

Tom Samuelsson
Pressekreterare hos minister för civilt försvar Carl-Oskar Bohlin
Telefon (växel) 08-405 10 00
Linn Nilsson
Presskommunikatör, Utrikesdepartementet
Telefon 08-405 50 10
e-post till Linn Nilsson
Laddar...