Hoppa till huvudinnehåll
Pressmeddelande från Statsrådsberedningen, Regeringen

Pressträff med statsminister Ulf Kristersson och Europaparlamentets talman Roberta Metsola

Publicerad

Onsdag den 30 november klockan 11.45 håller statsminister Ulf Kristersson och Europaparlamentets talman Roberta Metsola en gemensam pressträff i samband med att Europaparlamentets talmanskonferens besöker Sverige för överläggningar med regeringen, inför det svenska ordförandeskapet i Europeiska unionens råd.

Tid:
Plats: På plats. Föranmälda journalister kan delta på plats hos Stockholm Exergi, Jägmästargatan 2. Presskonferensen kommer att livesändas på Regeringens webbplats: regeringen.se.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan senast tisdag 29 november kl. 12.00 via e-post till Charlotte Nilsson, se adress nedan. Ange namn, redaktion, samt i vilken funktion du deltar (reporter eller fotograf). Skicka också med kopia på presslegitimation. Inpassering sker från kl. 11.15 (30 minuter före pressträffen). Deltagande sker i mån av plats. Det kommer finnas möjlighet att ställa frågor under pressträffen men det finns ingen tid för enskilda intervjuer. För mer information kontakta pressekreteraren.

Arkiverade filmer finns hos Riksarkivet

Här fanns tidigare en eller flera filmer publicerade. Filmer sparas vanligtvis i sex månader på regeringen.se. Därefter arkiveras de hos Riksarkivet. Om du vill se filmen vänligen vänd dig till Riksarkivet. Filmer finns också tillgängliga på Regeringskansliets Youtubekanal.

Pressträffen hålls på engelska.

Presskontakt

Charlotte Nilsson
Presskommunikatör vid Kommunikationssekretariatet för EU-ordförandeskapet 2023
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-130 78 26
e-post till Charlotte Nilsson
Helena Walentowicz
Pressekreterare hos statsminister Ulf Kristersson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Laddar...