Pressmeddelande från Miljödepartementet

Pressträff om uppdrag till Strålsäkerhetsmyndigheten och Naturvårdsverket med anledning av Rysslands invasion av Ukraina

Publicerad

I dag onsdag den 20 juli håller klimat- och miljöminister Annika Strandhäll pressträff om uppdrag till Strålsäkerhetsmyndigheten och Naturvårdsverket med anledning av Rysslands invasion av Ukraina.

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Bella ingång Rödbodgatan 6 eller digitalt via Zoom.

Obligatorisk föranmälan senast idag 20 juli kl. 12.00 via e-post till Ida Walderlo, se presskontakt. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Skicka också med presslegitimation. Inpassering från kl. 12.30 (30 minuter före pressträffen börjar). Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de som är på plats i Bella vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Presskontakt

Ida Walderlo
Kommunikatör
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-1084622
e-post till Ida Walderlo
Albin Nordin
Pressekreterare hos klimat- och miljöminister Annika Strandhäll
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-0888324
e-post till Albin Nordin

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.