Hoppa till huvudinnehåll
Pressmeddelande från Finansdepartementet

Protokoll från Finansiella stabilitetsrådets möte

Publicerad

I dag har protokollet från Finansiella stabilitetsrådets extrainsatta möte den 26 januari publicerats.

På mötet deltog finansmarknadsminister Max Elger, generaldirektören för Finansinspektionen, Erik Thedéen, riksbankschef Stefan Ingves samt riksgäldsdirektör Hans Lindblad. Vid mötet diskuterades det spända säkerhetsläget i Europa och risken för effekter på de finansiella marknadernas funktionssätt, samt den kraftiga ökningen av antalet covidsmittade och risken för en eventuell påverkan på de grundläggande infrastrukturtjänster som de finansiella marknaderna tillhandahåller.

Protokollet från mötet är publicerat på stabilitetsrådets webbsida.

Presskontakt

Niclas Alsén
Kanslichef finansiella stabilitetsrådet
Telefon 08-405 27 04

Genväg

Här hittar du protokollet från mötet.

Laddar...