Hoppa till huvudinnehåll
Pressmeddelande från Utrikesdepartementet

Pressträff med Johan Forssell, Jimmie Åkesson, Camilla Brodin och Fredrik Malm

Publicerad

I dag tisdag 10 oktober kl. 18.00 håller bistånds- och utrikeshandelsminister Johan Forssell, Jimmie Åkesson, partiledare Sverigedemokraterna, Camilla Brodin, Kristdemokraterna och Fredrik Malm, Liberalerna pressträff. På pressträffen presenteras nyhet om biståndet till Palestina.

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Regeringens pressrum, Rosenbad. Ingång Drottninggatan 1 (eller digitalt via Zoom).

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan senast tisdag klockan 17.45 via e-post till Sofie Westling, se presskontakt. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Skicka också med presslegitimation. Inpassering från kl. 17.30 (30 minuter före pressträffen börjar).

Presskontakt

Karl Opdal
Pressekreterare hos bistånds- och utrikeshandelsminister Johan Forssell
Telefon (växel) 08-405 10 00

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.

Laddar...