Pressmeddelande från Justitiedepartementet

Pressträff om nytt regeringsuppdrag med anledning av säkerhetsläget

Publicerad

I dag, torsdagen den 27 juli klockan 14.00, håller Gunnar Strömmer, justitieminister, och Charlotte von Essen, säkerhetspolischef, en pressträff. På pressträffen presenteras ett nytt regeringsuppdrag med anledning av säkerhetsläget.

Tid:
Plats: På plats eller digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Bella, ingång Rödbodgatan 6, Stockholm, eller digitalt via Zoom.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan senast torsdag 27 juli kl. 13.00 via e-post till presskommunikatören, se presskontakt nedan. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Skicka också med presslegitimation. Inpassering från kl. 13.30. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de som är på plats i Bella vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via e-post.

Ladda ner:

Presskontakt

Alexandra Cederquist
Presskommunikatör, Justitiedepartementet
Telefon (växel) 08-405 10 00
Erik Engstrand
Tf. pressekreterare hos justitieminister Gunnar Strömmer
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-141 14 87
e-post till Erik Engstrand

Genväg

På grund av tekniska problem med ljudet finns inte sändningen att ta del av. Pressmeddelandet och regeringsuppdraget är tillgängliga nedan.