Regeringen presenterar stödpaket till Turkiet och Syrien

Publicerad

Måndag den 6 februari klockan 17.00 bjuder minister för civilt försvar Carl-Oskar Bohlin, bistånds- och utrikeshandelsminister Johan Forssell och generaldirektör för Myndigheten för samhällsskydd och beredskap Charlotte Petri Gornitzka in till pressträff om Sveriges stöd till Turkiet och Syrien efter jordskalven.

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Bella, ingång via Rödbodgatan 6, eller digitalt via Zoom.

Pressträffen kommer att tolkas till engelska. Obligatorisk föranmälan för journalister senast måndag den 6 februari kl. 16.15 via e-post till Malin Liljeskog, se presskontakt nedan. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt, i vilken funktion du deltar (reporter eller fotograf), samt bifoga kopia på presslegitimation. Inpassering sker från kl. 16.30 (30 minuter före pressträffen). Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer journalister som deltar på plats i Bella att vara de som först får ställa frågor och genomföra enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Ladda ner:

Presskontakt

Malin Liljeskog
Presskommunikatör
Telefon (växel) 08-405 10 00
Tom Samuelsson
Pressekreterare hos minister för civilt försvar Carl-Oskar Bohlin
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-131 82 01
e-post till Tom Samuelsson
Karl Opdal
Pressekreterare hos bistånds- och utrikeshandelsminister Johan Forssell
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-128 48 03
e-post till Karl Opdal

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.