Pressmeddelande från Statsrådsberedningen

Pressbriefing med EU-minister Jessika Roswall och Österrikes EU- och konstitutionsminister Karoline Edtstadler

Publicerad

Tisdagen den 6 december klockan 09.30 håller EU-minister Jessika Roswall och hennes österrikiska motsvarighet, Karoline Edtstadler, EU- och konstitutionsminister, en gemensam pressbrief. Pressbriefen sker i samband med ett besök av den österrikiska ministern, med anledning av det svenska ordförandeskapet i Europeiska unionens råd.

Tid:
Plats: Bella, kvarteret Björnen. Föranmälda journalister kan delta på plats, ingång Rödbodgatan 6.

Obligatorisk föranmälan senast tisdag den 6 december kl. 08.00 via e-post till Charlotte Nilsson, se adress nedan. Ange namn, redaktion, samt i vilken funktion du deltar (reporter eller fotograf). Skicka också med kopia på presslegitimation. Inpassering sker från kl. 09.00 (60 minuter före pressträffen).

Pressbriefen hålls på engelska.

Deltagande sker i mån av plats. Det kommer att finnas möjlighet att ställa frågor under pressbriefen men det finns ingen tid för enskilda intervjuer. För mer information kontakta presskontakt hos EU-ministern.

Presskontakt

Charlotte Nilsson
Presskommunikatör vid Kommunikationssekretariatet för EU-ordförandeskapet 2023
Telefon 076-130 78 26
e-post till Charlotte Nilsson
Jonathan Lundell
Presskontakt hos EU-minister Jessika Roswall
Telefon (växel) 08-405 10 00

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.