Hoppa till huvudinnehåll
Informationsmaterial från Regeringskansliet

Regeringskansliets årsbok 2019

Publicerad

Hur många arbetar i Regeringskansliet? Hur såg statsbudgeten ut förra året? Vilka var 2019 års propositioner, skrivelser och offentliga utredningar? I Regeringskansliets årsbok 2019 får du svar på bland annat dessa frågor.

Ladda ner:

Årsboken ger exempel på verksamhet som genomfördes i Regeringskansliet under året som gick, både i text och statistik. Den ger i första hand en bild av tjänstemännens arbete och riktar sig främst till riksdagens ledamöter och tjänstemän samt till andra myndigheter och organisationer.

Årsboken innehåller bland annat:

  • Fakta om Regeringskansliet
  • Statsrådsberedningens verksamhet
  • Departementens verksamhet
  • Särskilda projekt och program
  • Regeringskansliets interna utvecklingsarbete
  • Regeringskansliet i siffror – appendix
Laddar...