Hoppa till huvudinnehåll

Inbjudan till pressträff om höjd förmåga i det civila försvaret

Publicerad

Torsdag den 11 april bjuder minister för civilt försvar Carl-Oskar Bohlin in till en gemensam pressträff tillsammans med sjukvårdsminister Acko Ankarberg Johansson, Sverigedemokraternas partisekreterare Mattias Bäckström Johansson, och Liberalernas försvarspolitiska talesperson Anna Starbrink. På pressträffen presenteras extra satsningar i vårändringsbudgeten.

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Regeringens pressrum, Rosenbad. Ingång Drottninggatan 1 eller digitalt via Zoom.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan senast onsdag 10 april kl. 16.30 via e-post till Niklas Forsström, se presskontakt. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Skicka också med presslegitimation.

Inpassering från kl. 8.00 (30 minuter före pressträffen börjar) Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de som är på plats i Regeringens pressrum vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Ladda ner:

Presskontakt

Niklas Forsström
Presskommunikatör
Mobil 072-224 88 28
e-post till Niklas Forsström
Cornelia Norman
T.f. pressekreterare hos minister för civilt försvar Carl-Oskar Bohlin
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-804 34 48
e-post till Cornelia Norman
Joel Apelthun
Pressekreterare hos sjukvårdsminister Acko Ankarberg Johansson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-127 93 94
e-post till Joel Apelthun
Oskar Cavalli-Björkman
Presschef (SD)
Mobil 072-208 43 33
Nina Tojzner
Pressekreterare (L)
Mobil 072-2176651

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.

Laddar...