Pressmeddelande från Försvarsdepartementet

Inbjudan till pressträff om stöd till Ukraina

Publicerad

På fredag den 6 oktober håller försvarsminister Pål Jonson en pressträff tillsammans med Mikael Oscarsson från Kristdemokraterna och Anna Starbrink från Liberalerna. Under pressträffen kommer nytt stöd till Ukraina att presenteras.

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Regeringens pressrum, Rosenbad. Ingång Drottninggatan 1 (eller digitalt via Zoom. Inpassering från kl. 08.15 (30 minuter före pressträffen börjar)

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan senast fredag den 6 oktober kl. 07.00 via e-post till Niklas Forsström, se presskontakt. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Skicka också med presslegitimation.

Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de som är på plats i Regeringens pressrum vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Ladda ner:

Presskontakt

Niklas Forsström
Presskommunikatör
Mobil 072-224 88 28
e-post till Niklas Forsström
Johan Hjelmstrand
Pressekreterare hos försvarsminister Pål Jonson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-126 69 22
e-post till Johan Hjelmstrand
Johannes Ängessved (L)
Kommunikatör
Mobil 0763281437
e-post till Johannes Ängessved (L)
Seth Örbrink (KD)
Presssekreterare
Mobil 0720714084
e-post till Seth Örbrink (KD)