Hoppa till huvudinnehåll

Pressträff med statsminister Ulf Kristersson och justitieminister Gunnar Strömmer

Publicerad

Idag, tisdagen den 1 augusti, bjuder statsminister Ulf Kristersson och justitieminister Gunnar Strömmer in till pressträff om det säkerhetspolitiska läget. På pressträffen presenteras åtgärder för att skydda svenska medborgare.

Tid:
Plats: På plats eller digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Bella, ingång Rödbodgatan 6, Stockholm, eller digitalt via Zoom.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan senast tisdag 1 augusti kl.10.00 via e-post till presskommunikatören, se presskontakt nedan. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Skicka också med presslegitimation. Inpassering från kl. 11.00. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de som är på plats i Bella vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via e-post.

Ladda ner:

Arkiverade filmer finns hos Riksarkivet

Här fanns tidigare en eller flera filmer publicerade. Filmer sparas vanligtvis i sex månader på regeringen.se. Därefter arkiveras de hos Riksarkivet. Om du vill se filmen vänligen vänd dig till Riksarkivet. Filmer finns också tillgängliga på Regeringskansliets Youtubekanal.

Presskontakt

Hanna Strömberg
Pressekreterare hos statsminister Ulf Kristersson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-128 61 69
e-post till Hanna Strömberg
Erik Engstrand
Tf. pressekreterare hos justitieminister Gunnar Strömmer
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-141 14 87
e-post till Erik Engstrand
Emma Kvennberg
Presskommunikatör, Justitiedepartementet
Telefon 08-405 52 51
e-post till Emma Kvennberg
Laddar...