Hoppa till huvudinnehåll

Ulf Kristersson och Carl-Oskar Bohlin besöker Västernorrland

Publicerad

Onsdag den 26 april reser statsminister Ulf Kristersson och minister för civilt försvar Carl-Oskar Bohlin till Sundsvall och Sandö för att besöka Medelpads Räddningstjänstförbund och MSB Sandö. I samband med besöket hålls en pressträff där det presenteras nyheter.

Tid:
Plats: Pressträffen sker på plats i MSB:s lokaler på Sandövägen 7, Sandöverken. Inpassering från kl. 14:30. Det kommer även gå att se pressträffen live på regeringen.se.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan senast onsdag 26 april kl. 13.00 via e-post till Elias Aneheim Ulvenäs, se presskontakt. Ange namn, redaktion och i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Skicka också med foto på presslegitimation. Deltagande sker i mån av plats.

Arkiverade filmer finns hos Riksarkivet

Här fanns tidigare en eller flera filmer publicerade. Filmer sparas vanligtvis i sex månader på regeringen.se. Därefter arkiveras de hos Riksarkivet. Om du vill se filmen vänligen vänd dig till Riksarkivet. Filmer finns också tillgängliga på Regeringskansliets Youtubekanal.

Program onsdag 26 april

09.40 Besök Medelpads Räddningstjänstförbund

13.30 Besök MSB Sandö

15.00 Pressträff

Media är välkomna att närvara vid båda besöken. Möjligheten för journalister att ställa frågor till ministrarna sker i samband med pressträffen. För mer information om besöken kontakta pressekreterare Helena Walentowicz och Tom Samuelsson.

Presskontakt

Elias Aneheim Ulvenäs
Presskommunikatör
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076 142 72 52
e-post till Elias Aneheim Ulvenäs
Helena Walentowicz
Pressekreterare hos statsminister Ulf Kristersson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Tom Samuelsson
Pressekreterare hos minister för civilt försvar Carl-Oskar Bohlin
Telefon (växel) 08-405 10 00
Laddar...