Pressträff med sjukvårdsministern och ministern för civilt försvar den 16 februari 2023

Publicerad

I morgon, torsdag den 16 februari kl 8:30, håller sjukvårdsminister Acko Ankarberg Johansson en pressträff tillsammans med Carl-Oskar Bohlin, minister för civilt försvar. På pressträffen presenteras en nyhet som rör stärkt beredskap för kris och krig inom sjukvården.

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Bella ingång Rödbodgatan 6 eller digitalt via Zoom

Praktisk information: Anmälningstiden har gått ut. Obligatorisk föranmälan senast torsdag den 16 februari kl. 07:15 via e-post till Natalia Santos, se presskontakt. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Skicka också med presslegitimation. Inpassering från kl. 08:00. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen/pressbriefingen kommer de som är på plats i Bella vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Ladda ner:

Presskontakt

Natalia Santos
Presskommunikatör
Telefon 08-405 92 02
Mobil 076-1291249
e-post till Natalia Santos
Joel Apelthun
Pressekreterare hos sjukvårdsminister Acko Ankarberg Johansson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-127 93 94
e-post till Joel Apelthun
Tom Samuelsson
Pressekreterare hos minister för civilt försvar Carl-Oskar Bohlin
Telefon (växel) 08-405 10 00