Hoppa till huvudinnehåll
Departementsserien och promemorior från Landsbygds- och infrastrukturdepartementet

Statens ansvar för det svenska flygplatssystemet För tillgänglighet och beredskap Ds 2023:3

Publicerad

Utredaren Peter Norman har haft i i uppdrag att utreda statens ansvar för flygplatserna i Sverige. Uppdraget redovisas i betänkandet Statens ansvar för det svenska flygplatssystemet – För tillgänglighet och beredskap (Ds 2023:3).

Ladda ner:

Lagstiftningskedjan

Kommittédirektiv

Departementsserien (1 st)

  • Statens ansvar för det svenska flygplatssystemet

    Utredaren Peter Norman har haft i i uppdrag att utreda statens ansvar för flygplatserna i Sverige. Uppdraget redovisas i betänkandet Statens ansvar för det svenska flygplatssystemet – För tillgänglighet och beredskap (Ds 2023:3).

Statens offentliga utredningar

Lagrådsremiss

Proposition

Laddar...