Stefan Löfven

Stefan Löfven, Stats­minister

Statsminister

Statsrådsberedningen

”Vårt land ska vara en ledande och inspirerande kraft i världen. Där vi sluter klyftor och förverkligar de löften om frihet vi ställt ut till våra barn. Där vi investerar gemensamt i människor och miljö, i kunskap och konkurrenskraft, i trygghet i nuet och hopp inför framtiden.”

Regeringen och statsråden i sociala medier

Länkar till konton i sociala medier som Regeringskansliet ansvarar för och andra konton som statsråden använder finns här:

Aktuellt från Stefan Löfven

  • Regeringens plan för avveckling av restriktioner

    Smittspridningen och antalet covidpatienter i slutenvården minskar nu kraftigt. Den största vaccinationskampanjen i Sveriges historia medför att allt fler varje dag skyddas från allvarlig sjukdom. Vid en pressträff under torsdagen presenterade regeringen sin plan i fem steg för anpassning och avveckling av de restriktioner som tagits fram med anledning av covid-19-pandemin.

    En teckenspråkstolkad version av sändningen finns i artikeln.

  • Belarus och klimat på EU-toppmöte

    Händelserna i Belarus då ett passagerarflygplan tvingades ner för landning i Minsk i syfte att gripa en journalist dominerade diskussionen på EU-toppmötet i Bryssel 24 maj. EU-ledarna tog även upp situationen i Ryssland. Dagen efter var EU:s klimatarbete och vaccinsamordning huvudfrågor.

Innehåll från Stefan Löfven

RSS Mail
Prenumerera

Totalt 1269 träffar.