Märta Stenevi

Märta Stenevi, Jämställdhets- och bostadsminister med ansvar för stadsutveckling och arbetet mot segregation och diskriminering

Jämställdhets- och bostadsminister med ansvar för stadsutveckling och arbetet mot segregation och diskriminering

Arbetsmarknadsdepartementet

Aktuellt från Märta Stenevi

 • Märta Stenevi deltog i informellt videomöte om EU:s återhämtning efter covid-19

  Den 22 februari deltog jämställdhetsminister Märta Stenevi i ett digitalt informellt videomöte för EU:s arbetsmarknads-, social och jämställdhetsministrar. Stenevi medverkade i en diskussion om kopplingen mellan jämställdhet och EU:s återhämtning efter covid-19.

 • Barnet i fokus när regeringen presenterade reformer

  Regeringen har presenterat flera viktiga reformer för att stärka barns rätt till en trygg uppväxt och en trygg hemmiljö. Det handlar om ett paket med åtgärder för att alla barn ska kunna leva under trygga och stabila förhållanden fritt från våld, övergrepp och kränkande behandling. Justitie- och migrationsminister Morgan Johansson och jämställdhetsminister Märta Stenevi presenterade reformerna på en gemensam pressträff.

 • Dialogmöte: Hur kan antisemitism och andra former av rasism och hat i sociala medier motverkas?

  Jämställdhetsminister Märta Stenevi deltar i ett dialogmöte om antisemitism och andra former av rasism och hat på sociala plattformar.
  Jämställdhetsminister Märta Stenevi deltar i ett dialogmöte om antisemitism och andra former av rasism och hat på sociala plattformar. Regeringskansliet

  Den 10 februari bjöd utbildningsminister Anna Ekström, energi- och digitaliseringsminister Anders Ygeman och jämställdhetsminister Märta Stenevi in till ett dialogmöte om antisemitism och andra former av rasism och hat på sociala plattformar. Syftet med mötet var att få en tydligare problembild kring förekomsten och hanteringen av hat och hot i sociala medier, till exempel antisemitiskt innehåll.

Innehåll från Märta Stenevi

Prenumerera

Totalt 11 träffar.