Grafik: Regeringskansliet

Vård i rörelse

Svensk sjukvård är i rörelse. Socialminister Lena Hallengren håller en dialogserie med sjukvårdsregionerna för att diskutera hur regeringen, regionerna och kommunerna kan möta utmaningar tillsammans. Dialogerna sänds live på denna sida.

  • Lena Hallengren pratar om framtiden med Södra sjukvårdsregionen

    Den planerade konferensserien Vård i rörelse startade i mars 2020 men pausades på grund av coronapandemin. Dialogen återupptogs under hösten i digital form och 11 juni 2021 hölls sista dialogen med Södra sjukvårdsregionen. En eftersändning av dialogen från Södra sjukvårdsregionen kommer inom kort på denna sida, den finns tillgänglig redan nu på regeringskansliets Youtube-kanal.

Aktuellt

Foto: Regeringskansliet/Linda Söderberg

Lena Hallengren pratar om framtiden med Södra sjukvårdsregionen

Svensk hälso- och sjukvård har prövats hårt under coronapandemin. Samtidigt måste den långsiktiga utvecklingen av en tillgänglig och god vård fortsätta. Fredag 11 juni hålls den sista dialogen i dialogserien Vård i rörelse, där socialminister Lena Hallengren träffar landets alla sjukvårdsregioner för att prata om framtiden.

Lena Hallengren talar på Vård i rörelse
Lena Hallengren talar på Vård i rörelse i norra sjukvårdsregionen i februari. Regeringskansliet

Nu återupptas Vård i rörelse

Konferensserien Vård i rörelse inleddes i norra sjukvårdsregionen i mars men pausades på grund av coronapandemin. Fredag 25 september återupptas dialogen i digital form och det övergripande temat för dialogerna är kontinuitet, jämlikhet och tillgänglighet.

Lena Hallengren talar på Vård i rörelse i norra sjukvårdsregionen.
Lena Hallengren talar på Vård i rörelse i norra sjukvårdsregionen. Foto: Regeringkansliet

Vård i rörelse - samlat material

Här samlar vi material från Vård i rörelse. Se dialogerna i efterhand och ta del av annat material från konferensserien. Vi lägger upp textade versioner så snart de blir klara.

Innehåll om Vård i rörelse

RSS Mail
Prenumerera

Totalt 6 träffar.