Pressträff med klimat- och miljöminister Romina Pourmokhtari om klimatsatsningar i budgeten

Publicerad

Idag onsdag 6 september klockan 15.30 bjuder klimat- och miljöminister Romina Pourmokhtari in till pressträff i nya Rosenbads pressrum för att presentera regeringens klimatsatsningar för 2024 för att minska utsläppen.

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Regeringens pressrum, Rosenbad. Ingång via Drottninggatan 1 eller digitalt via Zoom.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan senast onsdag 6 september kl. 14.00 via e-post till Ida Walderlo, se kontaktuppgifter nedan. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Skicka också med en kopia på presslegitimation.

Inpassering från kl. 15.00 via Drottninggatan 1. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de journalister som är på plats att vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Presskontakt

Ida Walderlo
Kommunikatör
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-108 46 22
e-post till Ida Walderlo
Niki Westerberg
Pressekreterare hos klimat- och miljöminister Romina Pourmokhtari
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 070-250 59 40
e-post till Niki Westerberg