Pressmeddelande från Justitiedepartementet

Pressträff med justitieminister Gunnar Strömmer om nya effektivare verktyg till brottsbekämpande myndigheter

Publicerad

I dag, torsdagen den 1 juni klockan 11.15, håller justitieminister Gunnar Strömmer en pressträff. Under pressträffen presenteras förslag kopplat till Tidöavtalet om nya verktyg till de brotts-bekämpande myndigheterna för att bekämpa allvarliga brott.

Tid:
Plats: På plats eller digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Bella, ingång Rödbodgatan 6, Stockholm, eller digitalt via Zoom.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan senast torsdag 1 juni kl. 10.00 via e-post till Cecilia Kindahl, se presskontakt nedan. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Skicka också med presslegitimation. Inpassering från kl. 10.45. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de som är på plats i Bella vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via e-post.

Arkiverade filmer finns hos Riksarkivet

Här fanns tidigare en eller flera filmer publicerade. Filmer sparas vanligtvis i sex månader på regeringen.se. Därefter arkiveras de hos Riksarkivet. Om du vill se filmen vänligen vänd dig till Riksarkivet. Filmer finns också tillgängliga på Regeringskansliets Youtubekanal.

Presskontakt

Cecilia Kindahl
Kommunikationsavdelningen, Justitiedepartementet
e-post till Cecilia Kindahl
Caroline Opsahl
Pressekreterare hos justitieminister Gunnar Strömmer
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-141 15 42
e-post till Caroline Opsahl