Pressmeddelande från Finansdepartementet

Civilministern besöker Länsstyrelsen i Gotlands län och Region Gotland

Publicerad

I dag, den 7 juni, besöker civilminister Erik Slottner Gotland för möten med både länsstyrelsen och regionen samt för ett besök hos Riksantikvarieämbetet.

Under mötet med Länsstyrelsen i Gotlands län kommer landshövdingen och statsrådet bland annat diskutera länsstyrelsens arbete för en god förvaltningskultur, brottsförebyggande arbete, bostadsförsörjningen och arbetet med att bygga upp totalförsvaret på Gotland.

Länsstyrelsen har uppgifter inom kulturmiljö och som avslutning besöker Erik Slottner Riksantikvarieämbetet. Riksantikvarieämbetet är en förvaltningsmyndighet som har det övergripande ansvaret att i samverkan med länsstyrelser, länsmuseer, kommuner och allmänhet verka för att kulturmiljön bevaras, används och utvecklas.

Vid medieförfrågningar kontakta civilministerns presskontakt.

Presskontakt

Michaela Binning
Pressekreterare hos civilminister Erik Slottner
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-139 04 63
e-post till Michaela Binning