Pressmeddelande från Socialdepartementet

Sjukvårdsministern reser till Göteborg för att medverka på Vitalis e-hälsokonferens

Publicerad

Tisdagen den 23 maj reser sjukvårdsminister Acko Ankarberg Johansson till Göteborg för att medverka vid Vitalis e-hälskonferens. Sjukvårdsministern kommer att vara en av huvudtalarna under konferensen och tala på temat om regeringens planer för ett ökat statligt ansvarstagande inom hälso- och sjukvården.

Sjukvårdsministern kommer också delta i en livepodd tillsammans med E-hälsomyndighetens generaldirektör Gunilla Nordlöf samt delta i ett samtal med EUPATI, European Patients Academy on Therapeutic Innovation, och Medtech4health, ett nationellt strategiskt innovationsprogram inom medicinteknik.

För mer information kontakta pressekreterare Joel Apelthun.

Presskontakt

Joel Apelthun
Pressekreterare hos sjukvårdsminister Acko Ankarberg Johansson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-1279394
e-post till Joel Apelthun

Prenumerera på Socialdepartementets nyheter