Pressmeddelande från Justitiedepartementet

Överlämning av betänkandet Kunskapskrav för permanent uppehållstillstånd

Publicerad

Idag, 29 maj klockan 09.30, överlämnar Utredningen om språk- och samhällskunskapskrav för permanent uppehållstillstånd sitt betänkande till migrationsminister Maria Malmer Stenergard. I samband med överlämningen hålls en pressträff med migrationsministern och den särskilda utredaren, kammarrättsrådet Fredrik Fries.

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Lilla pressrummet, kvarteret Loen, ingång Jakobsgatan 24, eller digitalt via Zoom. Inpassering från kl. 09.00.

Obligatorisk föranmälan senast 29 maj kl. 09.15 via e-post till Alexandra Cederquist, presskommunikatör på Justitiedepartementet. Se presskontakt nedan. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Skicka också med presslegitimation. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de som är på plats vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via e-post ca kl. 09.00.

Presskontakt

Alexandra Cederquist
Presskommunikatör, Justitiedepartementet
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-127 60 93
e-post till Alexandra Cederquist
Erik Engstrand
Pressekreterare hos migrationsminister Maria Malmer Stenergard
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-141 14 87
e-post till Erik Engstrand

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.